BLOG

Ruhunu Özgür Bırak

Yorucu iş hayatı, günlük hayatın bitmek bilmeyen koşuşturmaları, kalabalık, trafik, stres… Bazen bütün bunları kaldıramayacağınızı mı düşünüyorsunuz? 

Sosyal hayatınız giderek monotonlaşıyor, en büyük aktiviteniz evden işe-işten eve gelmek haline mi dönüşüyor? Her şey çok mu fazla geliyor?

Öyleyse sizi, Aytunç Bentürk Dance Academy (ABDA)’e davet ediyoruz. Gelin Aytunç Bentürk Dance Academy’ye, hayatınızın akışını beraber değiştirelim.

Size ne vaat ediyoruz? Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonu, şampiyonların, ünlülerin, TV Dans Yarışmalarının koreografı ve hocaların hocası Aytunç Bentürk ve uzman kadrosu eşliğinde farklı bir dünyaya adım atacaksınız. Her adımda ruhunuzu keşfedecek, her figürde gündelik yaşamın stresini üzerinizden atacak, kendinize geleceksiniz. Hayata çok daha güzel bir pencereden bakacaksınız.

Herkesin bir ritim duygusu var. Her ritmin de bir dansı… Aytunç Bentürk Dance Academy’de ruhunuzu anlatan dansı seçin. Yepyeni bir dünyanın kapılarını ardına kadar açın.

Salsa, Mambo, Bachata, Casino De Rueda, Flamenko, Merenque, Cha-Cha-Cha, Rumba, Pasodoble, Samba, Waltz, Quick Step, Jive, Foxtrot, Tango, Hip-Hop, Show Dance, Break Dance, Capoeira, Modern Dans, Jazz Dans, Oryantal, Roman, Zeybek, Sirtaki, Halk Dansları, Çocuklar İçin Dans ve Bale.

Hangisi sizin dansınız?
Aytunç Bentürk Dance Academy’de dansı dünyaca ünlü dansçılardan öğrenirken, hem eğlenecek hem spor yapacak hem de yeni arkadaşlıklar kuracaksınız. Hayatla barışık, stresten arınmış, bambaşka insanlar olacaksınız.

Ayrıca, Aytunç Bentürk Dance Academy’de kişiye, şirketlere özel çözümler de bulabilirsiniz.
Koreografi, Profesyonel Dans Ekibi, Dans Grupları, Dans Casting, Organizasyon, Düğün Dansı (İlk Dans); bu özel çözümlerden sadece birkaçı…

Sadece bu mu?
Günlük hayatınızda karşılaşabileceğiniz her türlü tehlikelerden sizi korumak ve hayatınıza farklı bir disiplin katmak amacıyla ABDA Fight Club’a sizi bekliyoruz…

Aikido, Capoeira, Wing Tsun, MMA... Hazır mısınız?

Hiç kalbin kırılmamış gibi sev kimse izlemiyormuş gibi dans et!