HABERLER

Tango Derslerimiz Başlıyor!

Dansın Türkiye’den Dünya’ya açılan kapısı Aytunç Bentürk Dance Academy’de, Aşkın, Tutkunun, sevginin Dansı Tango Başlangıç seviye dersleri Erkut ve Alina Aytaç Eğitmenliğinde başlıyor.

Birlikte birçok başarılı projeye imza atan ikili dans hayatlarını Aytunç Bentürk Dance Academy’de başarı ile devam ettiriyor. Erkut Aytaç ve Alina Aytaç Eğitmenlerimiz eşliğinde Aytunç Bentürk Dance Academy’de Tango ile Ruhunu Teslim Etmeye Hazır mısın? Dersler haftanın 1 günü 1, 15 dakika saat ayda toplam 5 saattir, haftasonu Pazar günleride tango pratik uygulaması yapılmaktadır. Derslerimizde Partner zorunluluğu yoktur sınıflarda eşleştirme yaptırılmaktadır. Sınıfımız bay bayan eşitliği olduğunda başlayacaktır.

DERS GÜNLERİ
CUMA : 19 :30 – 20:45

Eğitmenimiz
Erkut Aytaç hayatının 17 senesinde spora adadı. Arjantin klasik müzigine aşık olup 2006’da tango ile tanıştı.
Dans birikimini, Özhan Leylek, Fulya Güney, Özhan Aras, Serkan Gökçesu gibi değerli türk eğitmenler ve Cecilia Garcia, Sebastian Arce, Mariana Montes, Chicho Frumboli, Juana Sepulveda, Dana Frigoli, Pablo Villarraza arjantin kökenli eğitmenlerin dersleri ve worksholarına katılarak arttırdı.
Türkiyede düzenlenen tango yarışmalarına katıldı ve derece aldı. İstanbulda birçok tango okullarında eğitmenlik yaptı. Tango geceleri organizasyonlarını devam ettiriyor. Halen Dans hayatına Aytunç Bentürk Dance Academy’de devam etmekte

Aynı zamanda bir spor klübü olma özelliği gösteren Aytunç Bentürk Dance Academy (ABDA) Milli Eğitim Bakanlığı,Spor Bakanlığı,Sağlık Bakanlığı ve Belediye’den gerekli tüm yeterlilik belgelerine sahip İSO9001 Kalite Belgesi’ni bünyesinde bulunduran tek Dans Okulu olma hüviyetini de taşıyor.