HABERLER

Gemide Latin Parti

Sevgili dostlarımız sanırım bir rekor kırdık. Bir dahakine Guinness’i davet ediyoruz:)) Gemide dans rekorunu kıralım ne dersiniz?

Sevgili dansseverler, sevgili eğitmenlerim, asistanlarım ve öğrencilerim, dün İstanbul Boğazı’nda tam 300 dansseverle iki ayrı salonda gecenin geç saatlerine kadar dans ettik.
Aytunç Bentürk, Cihat Can ve Melih Altın olarak öncelikle Beyaz Martı Gemi işletmecisi, kaptanı ve değerli çalışanlarına çok ama çok teşekkür ederiz.
Geceyi drone dahil çeşitli kameralarla ölümsüzleştiren Bülent Akdil ve fotoğraf çekimleri ile gecemize damgasını vuran Selçuk Gülcü ve Faruk Tonbil’e çok teşekkür ederiz.

Gece boyunca en eğlenceli müzikleri ile bizimle olan Dj Mert Altın, Dj El Masak ve Dj Selchook’a teşekkür ederiz. Bizimle birlikte bu geceyi paylaşan herkese ve tüm dans severlere tekrar çok çok teşekkür ederiz. Ve tabi ki bizim meleklerimiz, Fatma Öncü, Gülden Ogam, Müge Eltutmaz’a teşekkürlerin en kocamanını yolluyoruz.

Gemide Latin Party Vol.2 ve farklı mekanlarda Cuma akşamları partilerimiz, çeşitli sürprizlerle çok yakındaaa :)) Bizi takip etmeye devam edin..!

Saygılarımızla