HABERLER

Dalyan Club Cuma Gecesi Ateşi

Dalyan Club Cuma Gecesi Ateşi Katılımcılarına,

Sevgili dostlarım, dün 17.06.2016 Dalyan Club’te Cihat Can ve Melih Altın ile birlikte organize ettiğimiz Cuma Gecesi Ateşi’ne katılan başta Koşuyolu, Erenköy Ve Bakırköy, Feneryolu şubelerimiz eğitmenlerime, asistanlarıma, öğrencilerime ve desteğini hiç esirgemeyen Canım Fatma’ya teşekkür ederim.

Bu güzel gecede bizlerle birlikte olan Sevgili Murat Ali Mandacı ve Dansorium ailesine, sevgili Yonca Gülgeç, Mehmet Ceyhan ve Mundo Latino’ya, sevgili Diego ve One Dance ailesine, sevgili Nusret Dişçi ve Cadde Dans ailesine, sevgili Erman Ezgin’e ve diğer tüm dans okulu eğitmen ve öğrencilerine desteklerinden ötürü çok ama çok teşekkür ederim.
İnanılmaz müzikleri ile bizleri yerlerimizde oturtmayan dj’lerimiz Kill’in Mambo’ya, organizasyon boyunca yorulan, koşturan sevgili eğitmenim Dj Caner Masak’a, misafir Dj’imiz Sevgili Tolga’ya ve tabi ki Son Radyo’ya çok teşekkür ederim.
Böylesine elit bir mekanda bizlere bu şansı sunan Dalyan Club yöneticileri ve çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Tekrar görüşmek ve birlikte olmak umudu ile sağolun.

Süper performansları ile yine farklılıklarını ortaya koyan Solo Show’u ile Nursel Can’a, miniklerimizin showundaki koreograflığı ile onlara bir değer yaratan Cem Demir’e ve Melisa Sahra Katılmış’a, muhteşem gösterileri ile Kathaa Hint Danslarına teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. Diamente Grup Show’u ile parmak ısırtan performansları ile Cem, Melisa, Hasan, Sinem, Elif Seda, Mert, Onur Alp, Su Gizem ‘e çok teşekkür ederim. Bu showu tekrarlayalım arkadaşlar :))

Ayrıca doğum günlerini hep beraber kutladığımız sevgili dostum, organizasyon partnerim Cihat Can ve Can’a tekrar teşekkür ederim. Hepinize mutlu yaşlar dilerim.

Party organizasyonumuzda emeklerinden dolayı sevgili dostum, eğitmen arkadaşım Melih Altın’a, Cihat Can’a, parti sonrası tüm sistemi bizimle toplayan Mehmet Ceyhan, Erman Ezgin, Müge Eltutmaz, Fatma Öncü’ye ayrıca bir paragraf açmak isterim.

Biz Türk Dans Ailesi olarak bu kadar güzel yürekli insanları üzmeyelim. Birbirimize destek olalım. Hep beraber olalım. Sevgili dostlar,sevgili dans severler, hepinizin yüreğine ve emeğine sağlık. Partilerimiz sürpriz mekanlarda :)) devam edecek.
Bizi izlemeye devam edin..

Aytunç Bentürk