HABERLER

DUYGU GÜNYEL İLE STRETCHING & KONDİSYON DERSLERİ BAŞLIYOR

Stretching, Kondisyon derslerimiz, spor ve dans dünyası altın kızı, dans sporu 2. Kademe antrenörü, değerli eğitmenimiz Duygu Günyel eşliğinde başlıyor.

Esneme Kondisyon derslerimiz ; Dinamik, aktif ve pasif esneme egzersizleri ile yoga / pilates / fitness hareketlerini karıştırarak, hem süre boyunca bir kassal gelişim, hem de hızlanma ve mobilitenizi geliştirmeyi hedefliyoruz.

Günlük yaşamın stresinden, yorgunluğundan, hareketsiz kalan vücudunu çok daha sağlıklı hale getirmek, postürünüzü en düzgün pozisyona sokabilmek, nefesinizi doğru kullanabilmek, kondisyonunuzu en üst seviyeye çıkarabilmek ve çok daha fazla enerjik olmak istemek bu dersimiz tam size göre.

Derslerimiz, aktif sporcular, dansçılar yanı sıra vücüdunu şimdiki zamandan çok daha, sıkı, Düzgün, esnek ve güçlü yapmak isteyenler herkese açık.

Dikkat
Bu bir grup dersinde olacağından, dersimiz herhangi bir kronik sakatlık ya da rahatsız edici olmayanlar için uygundur.

DANSIN TÜRKİYE'DEN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI

TC MEB
Özel AYTUNÇ BENTÜRK DANS ve MÜZİK AKADEMİ
( 0216) 545 35 16 - 17-18 
Mobil = 0554 499 58 08 
www.abda.com.tr 
Mehmet Akfan sok no 55 koşuyolu-kadıköy İstanbul

#ruhunuözgürbırak #BizimleDansEder misiniz #benimledansedermisin ? #şimdidanszamanı #aytuncbenturkdanceacademy #abdadancers
#dikkatdansçıçıkabilir #bale #moderndans #modernjazz #streetjazz #salsa #bachata #kizomba #tango #hiphopdance #reggaeton
#dans #flamenko #sirtaki #cemdemir
#dans #danskursu #dansdersi #dansegitimi #kadıköy #acıbadem #koşuyolu #anadoluyakasıdansdersleri
#ilkdans ➡ @aytuncbenturk @abdadancers @abmuzikakademi @dugundansin @cemdemirofficial
@duygugunyel

Powered by Froala Editor