HABERLER

M.E.B ONAYLI DÜNYA DANSLARI KÜLTÜREL DANSLAR, DANS EĞİTMENLİK PROGRAMI

M.E.B ONAYLI DÜNYA DANSLARI DANS EĞİTMENLİK PROGRAMI
Türkiye ‘ de Dansı sevdiren, tanıtan Dünya ve Avrupa şampiyonu Aytunç Bentürk ve yönetimindeki kariyerli ve tecrübeli uzman dans öğreticileri ile gerçekleşen bu kurs programında dansınızı en iyi şekilde geliştirip dansa olan tutkunuzu samimi ve sıcak bir ortamda kaliteyle buluşturuyoruz.

Bu keyifli ortamda sizlerde MEB diplomalı Dans Öğreticisi olmaya ne dersiniz ?

Milli Eğitim Bakanlığının ilk defa bu sene yürürlüğe koyduğu Dünya Dansları, Kültürel danslar eğitmenlik sertifika programı Aytunç Bentürk dans Akademi’de başlıyor.

Kültürel Danslar branşları, Zeybek, Flamenko, Hint Dansları, Sirtaki ve Oryantal danslarını içermektedir. Toplam 160 saat sürecek programımız sonucunda başarılı olan öğrencilerimiz eğitmen olmaya hak kazanacaklardır.  

Dansınızı sanat ve sporla birleştirerek ister amatör olarak isterseniz iyi bir kariyer edinmek veya profesyonelleşerek meslek edinmek istiyorsanız, hedefleriniz arasında  Dans Öğreticisi olmak varsa, İLK,ORTA,LİSE,ÜNİVERSİTE gibi resmi kurumlarda ders verebilmek dahil olmak üzere DÜNYANIN HER YERİNDE GEÇERLİ T.C. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı KURS BİTİRME BELGESİ’ni muhakkak edinmelisiniz.
Mezunlarımız Meb Kurumlarında, özel ve devlet okullarında, MEB tarafından atanma yolu ile Öğretici olarak görev alabildikleri gibi programın tamamını bitiren öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurum açma hakkına da sahip olurlar.

DÜNYA DANSLARI BRANŞLARI VE SÜRELERİ

-LATİN AMERİKAN DANSLARI VE SALON DANSLARI 180 SAAT
-SOSYAL LATİN DANSLARI 160 SAAT
-ARJANTİN TANGO 140 SAAT
-SERBEST STİL DANSLAR 180 SAAT
-SWİNG DANSLARI 140 SAAT
-KÜLTÜREL DANSLAR 160 DERS SAAT

Branşlardan herhangi birini bitiren kursiyerlerimiz bitirdikleri branştan aldıkları kurs bitirme belgesiyle bitirdikleri branş dersleri verebilir MEB tarafından atamaları yapılır.

Tüm branşları bitiren kursiyerlerimiz aldıkları diploma ile tüm branşların derslerini verebildikleri gibi aynı zamanda okul açma yetkisine sahip olurlar.

-TEORİK EĞİTİM SÜRESİ 60 SAAT
-UYGULAMALI EĞİTİM SÜRESİ 900 SAAT
-TOPLAM EĞİTİM SÜRESİ 960 SAAT

TC. MEB ÖZEL AYTUNÇ BENTÜRK DANS ve MÜZİK AKADEMİ
T: 0216 545 3516-17-18
M: 0554 499 5808
www.abda.com.tr
İnstagram:abdadancers
Facebook: Aytunç Bentürk Dance Academy

Powered by Froala Editor