HABERLER

AKROBASİ LIFT DIPS, DROP, TRICKS ATÖLYESİ

AKROBASİ ATÖLYESİ
Hangi Dansı yapıyorsanız yapın uygulayabileceğiniz, tüm şovların, yarışmaların olmazsa olmazı Akrobatik figürler, Lift, Dips, Drops, Tricks her zaman karşımıza çıkıyor, dansınızı geliştirmek, birçok akrobasinin genel tekniği öğrenmek için, Arjantinli ünlü çift Daniel ve Agustina’nın bu muhteşem workshopunu kaçırmayın.

Dans sporcuları, dans sanatçıların ve akrobatların çok beğeneceği, çok çeşitli dans hileleri, daldırma ve ağırlık kaldırma becerilerini geliştirecek olan sınıfımız 17 Eylül Cumartesi 17:30 – 19:00 saatleri arasında 1,30 saat olarak gerçekleşecektir.

Dersimiz Rutin bir ısınma ile başlar, daha sonra kuvvet ve koordinasyon egzersizleri ile beden eğitimi ile devam eder. Ardından, en basitinden en karmaşığa doğru dans numaralarını uygulamaya odaklanacağız.
Tüm dans stillerine uygulayabileceğiniz atölyemizde, dansın püf noktaları içerisinde nasıl uygulanacağını çok değerli iki koç tarafından öğreneceksiniz.

Çift olarak kayıt yaptırmak zorunludur, önceden kararlaştırılan üçlüler de kayıt yaptırabilir 2 kız yada 2 erkek olarak katılınabilir, Sabit bir dans partneri olmak gerekli değildir, öğrenebilmek için ilk kez birlikte katılabilirler.

DANSIN TÜRKİYE’DEN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI

TC MEB
Özel AYTUNÇ BENTÜRK DANS ve MÜZİK AKADEMİ
☎️ (0216) 545 35 16 - 17-18
☎️ (0554) 499 58 08

Powered by Froala Editor