HABERLER

ÇOCUKLAR İÇİN 4 DANS TÜRÜ BİR ARADA. AYDA 12 SAAT DANS EĞİTİMİ

Çocuklar İçin 4 Dans Türü Bir Arada. Ayda 12 Saat Dans Eğitimi.

ÇOCUK DANSÇI YETİŞTİRME PROGRAMI
Minik kalplerimizin, Çocukluktan itibaren müzik ve dansla yakınlık kurmalarını sağlamak, öncelikle kendi bedenini tanımasına dengeli olarak kullanmasına yardımcı olmak, zarif, esnek ve bu süreçte oluşan iç disiplinle birlikte sosyal bir birey haline getirmek , grup içerisinde kendini ifade eden zihnen ve bedenen geleceğe güvenle bakan sağlam adımlarla yürüyen her zaman genç ve dinamik kalmalarını sağlamak için DANS en önemli etkendir .

Programımız, çocuklarımızın temel dans teknikleriyle tanışması hedeflenmiştir. Strecthing kaslarını uzatarak, beden parçalarını tanıyıp onları yönetmeyi öğretecek, diğer dans branşları onları, dans sanatının derinliklerine çekecek ve temel dans farkındalıklarını kazanmalarında yardımcı olacaktır.

PROGRAMIN AMAÇLARI
Çocukların gençlerin bedenlerini tanıması, temel anatomi bilgilerin zihinde inşa edilmesi ve akademik dans dersi içeriğine ve tekniğine ulaşılması hedeflerimiz arasındadır.

08 Ekim 2023 Pazar Günü İlk Dersimiz İle Başlıyoruz! Detaylar aşağıdadır.

DANS TÜRLERİ:

-)Stretching
-)Hip Hop ve Serbest Stil Danslar
-)Salsa ve Sosyal Latin Dansları

DERSLER VE MÜFREDAT HAKKINDA:

Çocuklarımız, 50'şer dakikadan olmak üzere, Pazar günleri 3 ders şeklinde gerçekleştirilecek olan derslerimiz ile, 32 haftada toplam 96 ders saati eğitim almış olacaklardır.

Öğrencilerimiz için özel hazırladığımız müfredatımızda öğrencilerimize Stretching ile "Postür, Esneklik, Duruş, Denge ve Güçlenme" gibi temel özellikleri kazandırırken, öğrencilerimizin Hip - Hop ve K-POP aracılığı ile "Vücut Kullanımı, Kas İzolasyonu, Doğaçlama, Hızlı Karar Verme" gibi özelliklerini geliştirmek ilk amacımızdır. Salsa ile de "Ritim, Adımlama, Koordinasyon, Hız ve Çeviklik vb." özelliklerini geliştireceklerdir.

Bu eğitim sonrasında çocuklarımızda oluşacak olan mental ve bedelsel gelişimi 8 ayda farkedebileceksiniz. Spor ve sanatın ışığında, dans etmek isteyen çocuklarımız için özel hazırlanmış müfredatımız ile gelecek neslimizi inşa ediyoruz.

EĞİTMEN KADROMUZ:

Ünlü Dünya Şampiyonumuz Aytunç Bentürk'ün danışmanlığında olmak üzere, değerli eğitmenimiz, 9. Dünya Dans Olimpiyatları Şampiyonu Yağız BANKOĞLU'nun bölüm başkanlığını yaptığı ABDA ÇOCUK bölümümüzdeki çocuklarımız çok şanslı. Çocuklarımız kendi branşlarında uzman, birbirinden değerli eğitmenlerimiz ile en doğru ve güvenilir bilgiyi öğrenirken, aynı zamanda eğlenceli ve keyifli zaman geçireceklerdir.

DANSIN DÜNYAYA AÇILAN KAPISINA ŞİMDİDEN HOŞ GELDİNİZ. SİZ DE ABDA AİLEMİZİN BİR PARÇASI OLMAK İÇİN HEMEN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.

TC MEB
Özel AYTUNÇ BENTÜRK DANS ve MÜZİK AKADEMİ
( 0216) 545 35 16 - 17-18
Mobil = 0554 499 58 08
www.abda.com.tr
Mehmet Akfan sok no 55 koşuyolu-kadıköy İstanbul

#ruhunuözgürbırak #BizimleDansEdermisiniz #benimledansedermisin ? #şimdidanszamanı #aytuncbenturkdanceacademy #abdadancers
#dikkatdansçıçıkabilir #bale #moderndans #modernjazz #streetjazz #salsa #bachata #kizomba #tango #hiphopdance #reggaeton
#dans #flamenko #sirtaki  #cemdemir
#dance #danskursu #dansdersi #dans

Powered by Froala Editor